Να στείλετε μήνυμα
LINK-PP INT'L TECHNOLOGY CO., LIMITED
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αναβάθμιση του εργαστηρίου LINK-PP: Προηγμένες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις δοκιμών
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: LINK-PP Global
Φαξ:: 86-752-3161926
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Αναβάθμιση του εργαστηρίου LINK-PP: Προηγμένες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις δοκιμών

2023-11-09
Latest company news about Αναβάθμιση του εργαστηρίου LINK-PP: Προηγμένες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις δοκιμών

Αναβάθμιση του εργαστηρίου LINK-PP: Προηγμένες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις δοκιμών

 

Η LINK-PP είναι επαγγελματίας προμηθευτής μαγνητικών επικοινωνιών και συστατικών συστατικών δικτύων.Επιμένουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικές υπηρεσίες.Τα κύρια προϊόντα μας είναι οι συνδετήρες RJ45, οι μονάδες SFP, οι κλουβές και οι συνδετήρες οπτικών ινών και οι μετασχηματιστές LAN.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια σημαντική εξέλιξη: μια ολοκληρωτική αναβάθμιση των εργαστηριακών μας εγκαταστάσεων.Εξοπλισμένο με προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών και επαλήθευσης για τη βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης του προϊόντος.

 

Το αναβαθμισμένο εργαστήριο LINK-PP καλύπτει ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού δοκιμών αιχμής.Δοκιμές δονήσεωνΟι εισαγωγές αυτές θα αξιολογήσουν πλήρως και θα επικυρώσουν τα προϊόντα μας ώστε να ξεπερνούν τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Οι δοκιμές δύναμης εισαγωγής και εξαγωγής βελτιώνουν την αντοχή των συνδέσεων RJ45.Οι δοκιμές δονήσεων και συγκρούσεων αποδεικνύουν την προσαρμοστικότητα του σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα• Εξασφάλιση της αξιοπιστίας στα κέντρα δεδομένων και στα δίκτυα επικοινωνιών.

 

Η LINK-PP επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική καινοτομία και την εξασφάλιση της ποιότητας.Αυτή η αναβάθμιση του εργαστηρίου παρέχει ένα πιο αυστηρό περιβάλλον δοκιμών, ενισχύοντας περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα των εξαρτημάτων μας και εξασφαλίζοντας στους πελάτες αξιόπιστες λύσεις υψηλών επιδόσεων.

Είτε πρόκειται για κέντρα δεδομένων, βιομηχανικό αυτοματισμό, δίκτυα επικοινωνιών ή άλλους τομείς, η LINK-PP στοχεύει πάντα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών.Το LINK-PP θα συνεχίσει να αναπτύσσει την τεχνολογική καινοτομία και να δημιουργήσει μια ισχυρότερη γέφυρα για τις παγκόσμιες επικοινωνίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επισκεφθείτε: https://www.rj45-modularjack.com/products.html