Να στείλετε μήνυμα
LINK-PP INT'L TECHNOLOGY CO., LIMITED
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η LINK-PP παρουσιάζει LPJG0933H11NL: Ενσωματωμένα μαγνητικά υψηλής απόδοσης RJ45 για τον συνδετήρα Gigabit Ethernet BeaglePlay
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Factory Sales Team
Φαξ:: 86-752-3161926
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Η LINK-PP παρουσιάζει LPJG0933H11NL: Ενσωματωμένα μαγνητικά υψηλής απόδοσης RJ45 για τον συνδετήρα Gigabit Ethernet BeaglePlay

2023-09-14
Latest company news about Η LINK-PP παρουσιάζει LPJG0933H11NL: Ενσωματωμένα μαγνητικά υψηλής απόδοσης RJ45 για τον συνδετήρα Gigabit Ethernet BeaglePlay

Η LINK-PP, κορυφαίος καινοτόμος στον τομέα των RJ45 συνδετήρων και μετασχηματιστών δικτύου, είναι περήφανος να ανακοινώσει την κυκλοφορία του τελευταίου προϊόντος της, LPJG0933H11NL.


Το LPJG0933H11NL είναι ένας κορυφαίος σύνδεσμος RJ45 με ενσωματωμένο μαγνητικό, ειδικά σχεδιασμένος για τον σύνδεσμο BeaglePlay Gigabit Ethernet.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η LINK-PP παρουσιάζει LPJG0933H11NL: Ενσωματωμένα μαγνητικά υψηλής απόδοσης RJ45 για τον συνδετήρα Gigabit Ethernet BeaglePlay  0


Η LINK-PP είναι μια γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση υψηλής ποιότητας RJ45 Modular Jacks, POE LAN Transformers, SFP Cage Connectors και Optical Transceivers.Με ισχυρή δέσμευση για την απόδοση και την αξιοπιστία, τα προϊόντα τους χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των συσκευών επικοινωνίας και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων.


Το LPJG0933H11NL RJ45 Integrated Magnetics είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές απαιτήσεις της πλακέτας BeaglePlay.Διαθέτει ένα συμπαγές και αποτελεσματικό σχεδιασμό που παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα Gigabit Ethernet για το BeagleBoardΗ λύση ανοιχτού κώδικα του.org.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της πρίζας 1000Base-T RJ45 περιλαμβάνουν ενσωματωμένο μαγνητικό, G / O / Y 3 LED για γρήγορη οπτική ένδειξη και μια διαμόρφωση ορθής γωνίας.Η σύνδεση είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια και προσοχή στις λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ακεραιότητα του σήματος και την αποτελεσματική μετάδοση δεδομένων.
"Το LPJG0933H11NL είναι ένα παιχνίδι που αλλάζει τον τομέα των συνδέσεων RJ45", δήλωσε η Summer, τεχνικός διευθυντής της LINK-PP.Είναι απόλυτα συμβατό με την πλακέτα BeaglePlay, παρέχοντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη και αξιόπιστη σύνδεση Gigabit Ethernet".


Ο συνδετήρας LPJG0933H11NL RJ45 αποτελεί μέρος του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων της LINK-PP, η οποία είναι γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της.Η LINK-PP συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες του τεχνολογικού τομέα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Integrated Magnetics RJ45 και άλλα προϊόντα υψηλών επιδόσεων από την LINK-PP, επισκεφθείτε το https://www.rj45-modularjack.com/supplier-26966-magnetic-rj45-jack.